Yemek Yorum
Güncel Yemek Tarifleri

Dintre aceștia, peste un sfert au fost considerați cu risc crescut de sângerare

Dintre aceștia, peste un sfert au fost considerați cu risc crescut de sângerare

Studiul prospectiv a inclus 50 de pacienți consecutivi care au primit dioxid de carbon ca principal agent de contrast în 2014. Aceștia au fost asortați unei cohorte istorice care a primit contrast iodat din 2012 până în 2013.

Caracteristicile inițiale au fost bine potrivite, cu excepția grupului de dioxid de carbon cu niveluri mai ridicate de creatinină pentru a începe.

Thulasidasan și colegii săi au remarcat că cohorta lor de dioxid de carbon a arătat o rată mai mare de CIN în comparație cu alții din literatura recentă, citând ratele CIN de până la 5% observate în alte studii. Acest "incidența mai mare a CIN poate fi explicată de proporția mai mare de diabetici și de cazurile de ischemie critică complexă a membrelor în cohorta noastră," au sugerat ei.

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină. Urma

Dezvăluiri

Thulasidasan nu a raportat conflicte de interese relevante.

Sursa primara

Societatea de Radiologie Intervențională

Referință sursă: Thulasidasan N și colab "Utilizarea dioxidului de carbon ca mediu de contrast în timpul procedurilor endovasculare periferice reduce semnificativ riscul nefropatiei induse de contrast" SIR 2016.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Ar trebui ca pacienții să rămână pe DAPT peste un an tipic? Gregg W. Stone, MD, a disecat răspunsurile din procesul de terapie dublă antiagregantă (DAPT) în această caracteristică video.

Stone servește ca director de cercetare și educație cardiovasculară la Columbia University Medical Center / New York-Presbyterian Hospital din New York City. Este co-director al Diviziei de Cercetare Medicală și Educație a Fundației de Cercetare Cardiovasculară.

De la American Heart Association

AHA Scientific Sessions 2014: Late-Breaking Clinical Trials â ???? Sesiuni științifice DAPT AHA 2014: VIDEO DAPT Ultima actualizare 09 februarie 2015

FDA a aprobat o indicație extinsă pentru sistemele Sapien XT și Sapien 3 de înlocuire a valvei aortice transcatheter (TAVR), punându-le la dispoziția pacienților cu risc chirurgical intermediar.

În urmă cu patru luni, studiul PARTNER 2 a demonstrat rate de evenimente non-inferioare pentru Sapien XT în comparație cu intervențiile chirurgicale convenționale la această populație. De asemenea, a fost realizat un al doilea studiu care implică Sapien 3. "Cele două studii au demonstrat o asigurare rezonabilă a siguranței și eficacității dispozitivelor Sapien XT și Sapien 3 la pacienții cu risc intermediar," a spus agenția.

urotrin pastile pret catena

"Este pentru prima dată în SUA când o valvă aortică transcateteră a fost aprobată pentru utilizare la pacienții cu risc intermediar," a declarat Bram Zuckerman, MD, director al diviziei de dispozitive cardiovasculare de la Centrul FDA pentru Dispozitive și Sănătate Radiologică, într-un comunicat. "Această nouă aprobare extinde semnificativ numărul de pacienți indicați pentru această procedură mai puțin invazivă pentru înlocuirea valvei aortice."

Michael J. Mack, MD, de la The Heart Hospital Baylor Plano din Texas, a numit aprobarea "total așteptat" și și-a exprimat sprijinul pentru aceasta. In orice caz, "extinderea la un risc mai mic ar trebui să aștepte rezultatele studiilor randomizate la fel ca riscul inoperabil, ridicat și intermediar," a spus el MedPage Today.

Edwards Lifesciences este acum solicitat de FDA pentru a efectua un studiu post-aprobare cu o urmărire de 10 ani.

Un concurent, sistemul CoreValve Evolut R auto-expandabil, este, de asemenea, anticipat să câștige aprobarea FDA pentru populația cu risc mai redus în viitorul apropiat, după ce a primit autorizația europeană la începutul acestei luni.

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină. Urma

Dezvăluiri

Mack a dezvăluit că ar fi fost co-anchetator principal al procesului PARTNER 3.

Un studiu a sugerat că riscul de sângerare depășește riscul ischemic în determinarea duratei terapiei antiplachetare duale (DAPT) după stentarea coronariană.

Pacienții care au primit intervenție coronariană percutanată (PCI) au avut mai puține evenimente ischemice (compozit de infarct miocardic, tromboză de stent, accident vascular cerebral și revascularizare a vasului țintă) pe parcursul a 2 ani, cu DAPT pe termen lung numai în rândul celor cu risc crescut de sângerare.

Rezultatele au fost după cum urmează:

Beneficiu pentru pacienții cu risc de sângerare non-ridicat care suferă de PCI complex: diferență absolută de risc -3,86% (P = 0,05) Beneficiu pentru pacienții cu risc de sângerare non-mare care au PCI necomplex: -1,14% (P = 0,04) pacienți cu risc de sângerare care suferă PCI complex: + 1,30% (P = 0,76) Niciun beneficiu pentru pacienții cu risc crescut de sângerare care suferă de PCI necomplex: + 1,45% (P = 0,39)

Faptul că grupul care a suferit PCI complex, asociat cu un risc ischemic ridicat, a beneficiat de DAPT pe termen lung de 12-24 luni numai dacă nu au fost prezente caracteristici cu risc crescut de sângerare, susține ideea că "riscul de sângerare trebuie considerat mai puternic decât riscul ischemic în determinarea duratei DAPT după PCI," a spus Marco Valgimigli, MD, dr., de la Spitalul Universitar din Berna din Elveția, și colegii săi.

"Împotriva dovezilor anterioare că ACS [sindromul coronarian acut] la prezentare este un modificator major al tratamentului în ceea ce privește durata DAPT, am analizat, de asemenea, acuitatea prezentării (de exemplu, ACS vs non-ACS) ca o caracteristică suplimentară cu risc ischemic ridicat, cu sau fără criterii PCI complexe," echipa a scris online în Jurnalul Colegiului American de Cardiologie. "Nu am observat în mod constant nicio dovadă că pacienții cu HBR [risc crescut de sângerare], chiar dacă au suferit o intervenție complexă din cauza SCA, au beneficiat de DAPT pe termen lung."

Scorul PRECISE-DAPT a fost folosit pentru a determina cine era și cine nu avea risc crescut de sângerare, au explicat cercetătorii. Scorul ia în considerare cinci variabile – vârstă, clearance-ul creatininei, hemoglobinei, numărului de celule albe din sânge și sângerări spontane anterioare – și a fost aprobat de liniile directoare europene din 2017 privind DAPT.

Grupul lui Valgimigli a efectuat o analiză a opt studii randomizate (n = 14.963) în care 3.118 pacienți au suferit PCI complexă. Dintre aceștia, peste un sfert au fost considerați cu risc crescut de sângerare.

Pacienții au primit, în cea mai mare parte, stenturi de eluare a medicamentelor din a doua generație în aceste studii.

DAPT pe termen lung a fost legat de un exces de sângerare la pacienții cu HBR, indiferent de complexitatea PCI, cu o creștere semnificativă a sângerărilor majore sau minore la cei care primesc PCI non-complexă și o creștere similară, dar nesemnificativă în cazurile complexe, cercetătorii a spus. "În schimb, la pacienții fără HBR, DAPT pe termen lung nu a fost asociat cu o sângerare mai mare, indiferent de complexitatea PCI."

Anchetatorii au recunoscut că studiul lor a fost supus limitărilor inițiale ale studiilor incluse și că elementele care alcătuiau PCI complexe nu au fost verificate de un laborator central central.

Munca lor este "cu toate acestea, un semnal major pentru cardiologii intervenționali dispuși să individualizeze durata DAPT post-PCI," a declarat Denis Angoulvant, MD, dr., al francezului Hôpital Trousseau din Tours, și colegii săi, scriind într-un editorial însoțitor.

Cohorta cu risc crescut de sângerare a obținut un scor mai mare la toate componentele scorului CHA2DS2-VASc. "Acest lucru ar putea fi important deoarece scorul CHA2DS2-VASc, care a fost dezvoltat pentru a estima riscul de accident vascular cerebral la pacienții cu fibrilație atrială nonvalvulară, s-a dovedit, de asemenea, a fi un predictor al evenimentelor cerebrovasculare la pacienții cu afecțiuni coronariene fără fibrilație atrială," Angoulvant și coautorii au spus.

Întrebarea de acum, a continuat editorialul, este dacă antitromboticele pot fi mai bune decât antiplachetele pentru a preveni evenimentele ischemice la cei cu risc ischemic ridicat și sângerare ridicată. Ei au citat studiul COMPASS care a arătat mai puține accidente vasculare cerebrale ischemice cu rivaroxaban adăugat la terapia cu aspirină la pacienții cu boli cardiovasculare aterosclerotice.

În orice caz, strategia DAPT propusă de Valgimigli și colab "merită să fie testat într-un studiu prospectiv randomizat," au conchis editorialiștii.

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină. Urma

Dezvăluiri

Valgmigli a raportat relații financiare cu The Medicines Company, Terumo, AstraZeneca, St. Jude Vascular, Alvimedica, Abbott Vascular și Correvio.

Angoulvant a raportat relații financiare cu AstraZeneca, Bayer, Amgen, Sanofi, Bristol-Myers Squibb, Merck Sharp și Dohme, Pfizer, Servier și Novartis.

Sursa primara

Jurnalul Colegiului American de Cardiologie

Referință sursă: Costa F, e al "Durata terapiei antiplachetare duale bazată pe riscuri ischemice și sângerate după stentarea coronariană" J Am Coll Cardiol 2019; DOI: 10.1016 / j.jacc.2018.11.048.

Sursa secundară

Jurnalul Colegiului American de Cardiologie

Referință sursă: Angoulvant D și colab "Optimizarea duratei DAPT la pacienții cu risc crescut după implantarea stentului coronarian: riscul de sângerare ia totul" J Am Coll Cardiol 2019; DOI: 10.1016 / j.jacc.2018.11.047.

Sistemul de închidere VenaSeal a ieșit similar cu ClosureFast pentru boala de reflux venos și a avut o rată de închidere de 88,5% la 3 ani de la plasarea dispozitivului, indicativ al durabilității, conform datelor prezentate la Charing Cross Symposium.

Alte date de la Charing Cross au sugerat cât de departe a ajuns repararea endovasculară aortică de la studiul EVAR 1, publicat în 2005. În special, mortalitatea legată de anevrism într-un studiu de registru cu sistemul de stent grefă Endurant a fost mai mică de jumătate decât în ​​studiul anterior. (1,6% versus 3,5%).

Studiul IN.PACT SFA a arătat că balonul acoperit cu paclitaxel Admiral a îmbunătățit permeabilitatea și ratele de revascularizare a leziunii țintă conduse clinic față de angioplastia cu balon la femeile și pacienții cu diabet cu boală a arterei periferice.

FDA a aprobat un set de stimulatoare cardiace sigure pentru RMN și cabluri de stimulare pentru tratamentul bradicardiei. Deși dispozitivele ImageReady nu sunt primele stimulatoare cardiace sigure pentru RMN care au primit undă verde, cablurile de stimulare RMN Ingevity reprezintă primele cabluri de fixare pasivă aprobate pentru RMN în Statele Unite.

De-a lungul Atlanticului, autoritățile europene de reglementare au acceptat defibrilatorul implantabil subcutanat Emblem, care are o tijă în piept în loc să conducă în inimă, ca fiind sigur pentru RMN.

La nord, autoritățile de reglementare canadiene au dat din cap endoprotezei ramurii iliace Gore Excluder, la 2 luni după aprobarea FDA, pentru tratamentul anevrismelor arterei iliace sau anevrismelor aortoiliace.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.

buca escort cratosslot baymavi vdcasino asyabahis tipobet
cratosslot giris baymavi giris asyabahis giris tipobet giris vdcasino giris vevobahis giris elexbet giris antalya escort bahis siteleri porno grandbetting giris casinomaxi perabet giris betboo giris marsbahis giris betebet giris mobilbahis giris meritroyalbet giris casinomaxi giris safirbet giris