Yemek Yorum
Güncel Yemek Tarifleri

BMJ este publicat în Anglia și ambele persoane locuiesc și lucrează acolo

BMJ este publicat în Anglia și ambele persoane locuiesc și lucrează acolo

Femeia în vârstă de 23 de ani ar fi fost violată și impregnată în timp ce se afla sub îngrijirea Pensacola Cluster, iar documentele instanței pictează o imagine neplăcută a facilității, care ia în considerare persoanele cu probleme de dezvoltare, inclusiv încălcări repetate ale practicilor de bază ale îngrijirii pacienților.

Un fost îngrijitor de acolo a susținut că "oricine de pe stradă ar putea intra" iar un detectiv a menționat că nu au existat restricții pentru îngrijitorii de sex masculin care scaldă clienții de sex feminin.

La începutul anului 2018, muncitorii de la Westgate School pentru cei cu dizabilități, la care pacientul participa în timpul săptămânii, au găsit vânătăi pe șoldul femeii în timp ce își schimba scutecul. În timpul screening-ului sarcinii înainte de operație pentru ceea ce sa dovedit a fi un șold rupt, medicii au constatat că femeia era însărcinată; ea a pierdut mai târziu. Cazul face ecou la știrile recente din Arizona, unde o femeie aflată într-o stare vegetativă a născut recent.

Adolescenți cu probleme în programele terapeutice cu probleme?

Sinucideri. Tentative de sinucidere. Procese. Pledoarii către guvern. Contextul idilic și promisiunea de a reforma tinerii cu probleme deghizează o imagine mult mai întunecată a programelor terapeutice pentru adolescenți din Montana, potrivit unei investigații a lui Missoulian. După o analiză de un an, lucrarea a găsit multe programe cu scop lucrativ care urmăresc să ajute tinerii aflați în dificultate să funcționeze fără prea multă supraveghere și multe probleme.

Potrivit raportului, aceste probleme includ managementul și disciplina laxă de către stat, consilierii fără licență care se ocupă de adolescenții cu tulburări severe, inspecții nesigure și recurs constrâns pentru cei din programe. Procesele împotriva lor includ pretenții de pedeapsă fizică, izolare și "terapia de confruntare." Unele sunt administrate de instituții religioase și primesc și mai puțin supravegherea.

Și situația mai mare este că programele nu sunt conduse de experți în sănătate sau educație și sunt supravegheați de Programul privat alternativ pentru adolescenți rezidențiali sau în aer liber (PAARP), format din cinci membri numiți de guvernatori, unde trei sunt din industria pe care ar trebui să o aibă. supraveghea.

Anchetă fără plată a lucrătorilor din domeniul sănătății

Detectivii din Pennsylvania desfășoară o anchetă de furturi și verificări proaste asupra Americore Health după ce muncitorii de la Centrul Medical Ellwood City au raportat că primesc salarii minime, cu promisiunea că vor fi plătiți restul cândva în viitor, potrivit Beaver County Times.

În medie, angajații de la spital câștigă 19 dolari pe oră (unii câștigând până la 50 de dolari pe oră) – puțin mai mult decât 7,25 dolari pe oră de stat și controalele minime federale pe care le-ar fi emis. Alte reclamații împotriva companiei includ cecuri respinse, amenințări la adresa lucrătorilor împotriva vorbirii cu mass-media, cecuri emise după ora 18:00. înainte de sărbători și neplata facturilor la electricitate și către furnizori de echipamente medicale.

Detectivii au primit un mandat de percheziție pentru a analiza înregistrările financiare ale lui Americore.

Reacție pulmonară neagră

În urma raportărilor din Frontline și NPR ale PBS cu privire la cazurile mortale de plămâni negri la minerii de cărbune vin apeluri pentru teste mai stricte, audieri la Congres și mai multe finanțări printr-o declarație publică de urgență.

Presa a publicat concluziile luna trecută dintr-o anchetă comună care a arătat acest lucru "autoritățile de reglementare guvernamentale aveau dovezi ale expunerii excesive și toxice la praful de mină," genul de praf de silice care poate provoca fibroză masivă progresivă sau plămân negru, concluzionând că autoritățile de reglementare ar fi putut preveni o epidemie care ucide mii de mineri de cărbune.

Ancheta lor a constatat că, din 2010 până în 2018, peste 2.000 de cazuri de plămân negru avansat au fost raportate la clinicile de asistență medicală din Appalachia, în timp ce la nivel național, Institutul Național pentru Sănătate și Securitate în Muncă ar fi descoperit doar 115 astfel de cazuri. Frontline și NPR au raportat, de asemenea, că, din 1986, sistemul conceput pentru a proteja minerii de cărbune de aceste expuneri periculoase la siliciu a eșuat de 21.000 de ori.

CRISPR, bebeluș, om de știință, se va confrunta cu acuzații?

Anchetatorii chinezi spun că omul de știință He Jiankui – care susține că a fost implicat în realizarea primilor bebeluși editați CRISPR din lume – a acționat singur, a fabricat o analiză etică a cercetărilor sale și va fi pedepsit pentru orice încălcare a legii țării. la New York Times.

În timp ce raportul anchetatorilor nu spune ce lege specifică a încălcat, acesta a spus că omul de știință a încălcat liniile directoare chineze atunci când a organizat și finanțat experimentul de editare genetică – trei embrioni ar fi fost modificați (o pereche de gemeni s-au născut deja). El, care de atunci a dispărut din viziunea publică, a spus că a folosit CRISPR într-un efort de a face copiii rezistenți la HIV / SIDA.

Într-un raport al Xinhua, agenția de știri din China, anchetatorii au spus acest lucru "acest comportament a încălcat grav etica, integritatea cercetării științifice și reglementările de stat relevante," iar raportul lor susținea că el a efectuat cercetarea "în căutarea faimei și câștigului personal."

Un judecător din Texas a respins procesul de defăimare formulat de Andrew Wakefield, MBBS, împotriva BMJ și a două persoane, a informat jurnalul luni.

Judecătorul Amy Clark Meachum, care a auzit cazul în județul Travis, Texas, a decis că instanța sa nu are jurisdicție asupra inculpaților, printre care se numără redactorul-șef BMJ Fiona Godlee, MB, BChir, MSc și jurnalistul de investigație Brian Deer. BMJ este publicat în Anglia și ambele persoane locuiesc și lucrează acolo.

Wakefield a dat în judecată o serie de articole și editoriale ale lui Deer prin Godlee, acuzând că Wakefield a falsificat date într-un studiu de profil din 1998 din The Lancet, care conecta vaccinările împotriva rujeolei-oreionului-rubeolei cu simptome gastrointestinale și autiste la aproximativ o duzină de copii britanici.

Acum, locuind în Austin, capitala Texasului, Wakefield și-a intentat procesul acolo, susținând că este un loc potrivit, deoarece BMJ este distribuit în stat și, prin urmare, el a fost defăimat acolo.

Wakefield a declarat unui ziar din Austin că va face apel la decizia lui Meachum.

Lucrarea din 1998 a fost retrasă de The Lancet în 2010, după ce Deer a publicat dovezi că relatarea lucrării despre descoperirile pacienților diferă de dosarele lor medicale și de amintirile părinților copiilor. Majoritatea coautorilor lucrării au respins anterior concluziile sale, după ce cercetările ulterioare efectuate de alții nu au reușit să confirme asocierea.

Deer a raportat, de asemenea, în 2004 că Wakefield nu a reușit să dezvăluie că cercetările sale fuseseră parțial finanțate de avocați care solicitau dovezi pentru acțiuni în răspundere pentru produse împotriva producătorilor de vaccinuri.

Începând cu 11 septembrie 2001, profesioniștii din domeniul sănătății și serviciilor de informații militare au participat la abuzul și tortura presupușilor teroriști deținuți în închisori din afara SUA, se arată într-un nou raport cuprinzător.

Și au făcut-o pentru că Departamentul Apărării (DoD) și CIA "le-a cerut [lor] să acționeze contrar obligațiilor lor profesionale," conform raportului.

Acestea sunt două din cele opt constatări incluse în raportul de 200 de pagini, "Etica abandonată: profesionalismul medical și abuzul deținuților în războiul împotriva terorii." Raportul se bazează pe 2 ani de revizuire a înregistrărilor în domeniul public de către grupul de lucru de 19 membri pentru conservarea profesionalismului medical în centrele de detenție a securității naționale.

"Problema nu este nouă, dar acesta este probabil cel mai cuprinzător și sistematic raport realizat pe această temă," George Annas, JD, MPH, catedra de drept sanitar, bioetică & drepturile omului la Școala de Sănătate Publică a Universității din Boston și autor al raportului, a declarat pentru MedPage Today.

"Încadrarea documentului este diferită. Concentrarea se pune pe medici și pe profesionalismul medical, mai degrabă decât pe comportamentul militar," A adăugat Ana.

https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/

În ceea ce privește prima constatare, autorii au recomandat ca președintele SUA să ordoneze o investigație cu privire la rolurile și conduita "profesioniștii din domeniul sănătății în proiectarea, participarea la și permiterea torturii sau a tratamentului crud, inuman sau degradant al deținuților."

Ancheta ar trebui să includă, de asemenea "de ce au existat puține rapoarte cunoscute de profesioniștii din domeniul sănătății."

În ceea ce privește a doua constatare de mai sus, autorii au menționat că DoD a luat măsuri pentru a aborda aceste preocupări etice, dar "continuă să susțină politici care subminează standardele de conduită profesională."

Hrănirea forțată

Într-o altă constatare, raportul a afirmat că DoD a cerut medicilor și asistentelor să hrănească forțat greviștii foamei, atunci când o parte a obligației lor etice este să respecte "refuzul atacantului de a mânca."

Grupul de lucru a recomandat ca DoD să formeze profesioniști din domeniul sănătății în managementul etic al grevelor foamei, în conformitate cu Declarația de la Malta.

Medicii nu ar trebui să își folosească cunoștințele sau abilitățile pentru a face rău oamenilor, dar problema hrănirii forțate pare a fi o zonă gri pentru unii, a sugerat Rosamond Rhodes, dr., Director de educație bioetică la Școala de Medicină Icahn din Muntele Sinai din New York City.

"Pacienților medicali li se cere în închisoare să accepte tratamentul pentru boala lor, iar celor care refuză li se impune un tratament pentru obiecțiile lor" Rhodes a declarat pentru MedPage Today.

"Chiar dacă este o încălcare a autonomiei, este îndoielnic dacă deținuții de orice fel au aceste drepturi de autonomie suspendate prin faptul că sunt prizonieri. AMA și Asociația Medicală Mondială au adoptat poziții clare cu privire la această problemă," dar consensul împotriva hrănirii forțate nu este la fel de puternic ca cel al medicilor care se angajează în tortură, a spus ea.

Raportul a menționat că unii medici și asistenți medicali care au acordat îngrijiri clinice deținuților ar putea să nu fi fost conștienți de metodele de interogare, se arată în raport. Dar, în unele cazuri, nu au reușit să întrebe despre "sursele de detenție și detenție legate de detenție, iar în altele, când au văzut o legătură, nu au reușit să ia măsuri pentru a opri abuzul."

Raportul a mai precizat că DoD "nu ar trebui să mai clasifice profesioniștii din domeniul sănătății militare care își folosesc abilitățile profesionale în meseria lor de combatanți … un statut incompatibil cu acordarea licențelor lor."

În plus, DoD a folosit în mod necorespunzător termenul "ofițeri de siguranță" pentru a descrie profesioniștii din domeniul sănătății angajați în interogare ca un mijloc de a-și scuza încălcările etice, se spune în raport.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.

buca escort cratosslot baymavi vdcasino asyabahis tipobet
cratosslot giris baymavi giris asyabahis giris tipobet giris vdcasino giris vevobahis giris elexbet giris antalya escort bahis siteleri porno grandbetting giris casinomaxi perabet giris betboo giris marsbahis giris betebet giris mobilbahis giris meritroyalbet giris casinomaxi giris safirbet giris