Yemek Yorum
Güncel Yemek Tarifleri

Am fost în fruntea apăsării la nivel național pentru legile centurilor de siguranță

Am fost în fruntea apăsării la nivel național pentru legile centurilor de siguranță

– Abby Peoples (@AlmostDrAbby) 13 septembrie 2019

În calitate de student la anul II de medicină, cu siguranță îl pot dovedi greșit că justiția socială preia programa. Este o mână de prelegeri. Crede-mă, știu mai multe despre detaliile medicamentelor ezoterice pe care nimeni nu le mai folosește pentru a le trata + WISH aș https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ putea obține mai multe despre aceste subiecte

– Briana RuÃz Christophers (@BriChristophers) 13 septembrie 2019

Este bine că au făcut-o, dar nu trebuie să-și facă griji. Goldfarb străbate șuvița, înlăturând valul.

Învăț studenții de medicină de astăzi. Au venit la mine deja s-au trezit. Cei care caută o rotație într-o morgă județeană ca cea în care lucrez sunt atrași în general acolo, deoarece știu că medicii legali sunt funcționari publici, angajați de o agenție guvernamentală la intersecția dintre medicină, sănătate publică și lege. Elevii mei au aflat deja despre schimbările climatice în liceu și facultate, înainte de a aplica vreodată la școala de medicină. Au practicat exerciții de tragere activă în fiecare clasă încă de la grădiniță. În școala de medicină, aceștia sunt învățați cum schimbările climatice determină apariția bolilor infecțioase și creează noi modele de revoltă a populației care răspândesc aceste boli. Ei învață cum să prevină sângerarea dintr-o plagă cu armă de mare energie și cum să o suture închisă – și, de asemenea, cum să sfătuiască în mod etic proprietarii de arme cu adolescenți deprimați cu privire la restricționarea accesului la un mijloc letal garantat de sinucidere.

Nu este nimic nou. Medicii sunt conștienți din punct de vedere social în mod implicit: vedem problemele de sănătate publică din prima mână și am pledat întotdeauna în arena politică pentru pacienții noștri. Am fost în fruntea apăsării la nivel național pentru legile centurilor de siguranță. Am forțat companiile de tutun și băuturi alcoolice să plaseze etichete de avertizare pe produsele lor. Vaccinarea în copilărie este obligatorie în această țară doar pentru că noi, medicii, ne-am angajat în activism politic pentru a contracara campaniile publice de gândire magică și știință de junk. Medicii și epidemiologii au condus "Inapoi la culcare" și "Somn sigur" campanii pentru a aborda moartea subită a sugarului. A fost un medic pediatru, dr. Mona Hanna-Attisha, care a recunoscut contaminarea cu plumb în Flint, Michigan și a fondat Michigan State University și Hurley Children’s Hospital Pediatric Public Health Initiative pentru a o aborda.

În propriul meu domeniu, criminalistii au împins legiuitorii pentru finanțare pentru a atrage omniprezentele și rușinoasele restante de truse de viol ale națiunii și au acționat ca denunțători în ceea ce privește utilizarea probelor pseudoscientifice în instanțe. Medicii legali raportează în mod regulat pericolele de sufocare către Comisia pentru siguranța produselor de consum prin intermediul proiectului de examinare medicală și legătură cu legii (MECAP), un program care a avut ca rezultat nenumărate rechemări și reglementări de siguranță – și viața copiilor păstrată. Medicii din toate specialitățile s-au reunit pentru a pleda pentru finanțarea cercetării pentru măsurile de prevenire a violenței prin arme prin AFFIRM-Research și au lucrat împreună pentru a presiona guvernul federal pentru un răspuns de sănătate publică la decesele migranților cauzate de gripă înainte ca următoarea epidemie mortală să apară. Ne-am săturat de tratarea patologiei care poate fi prevenită și vrem să vorbim și să ne organizăm cu colegii pentru a împiedica oamenii să se îmbolnăvească și să se rănească în primul rând. Ce fel de medic nu ar face asta? Vedem lucruri care fac rău și ne luptăm cu ele.

Sunt recunoscător că Goldfarb nu mai este decanul niciunui curriculum și că studenții care aspiră să fie lideri în medicină pot găsi modele demne la Universitatea din Pennsylvania. Un răspuns la opoziția sa de la actuala facultate de acolo a declarat, în Philadelphia Inquirer, că "justiția socială este fundamentul sănătății – și al educației medicale." Autorul, Caroline Cannuscio, ScD, a menționat că "esențial pentru munca noastră este credința că sănătatea umană este indisolubil legată de condițiile în care trăim, învățăm, muncim și ne jucăm, iar știința este de partea noastră."

Wall Street Journal nu este singurul care oferă o platformă pentru o astfel de ignoranță intenționată. Chiar și JAMA și-a urmărit adepții de Twitter cu această întrebare absurdă push-poll:

Școala medicală ar trebui să producă oameni de știință medici, nu activiști de justiție socială Medici De acord https://t.co/P5U5H1iscN (via @WSJ) Dezacord https://t.co/ljjZa2zqN0 (via @phillyinquirer) @ one1iron @zacharymeisel @CarolynCannu @UPenn_MedEthics @ PennLDI @ PennMedicine

– JAMA (@JAMA_current) 15 septembrie 2019

Răspunsurile medicilor s-au aruncat la falsa dihotomie – nu este nici una / nici alta. Poți fi atât un om de știință, cât și un avocat al justiției sociale, iar efortul de a te căsători cu unul cu celălalt te face să fii un doctor mai bun.

După cum a subliniat un student la medicină din Hong Kong:

Există, de asemenea, o vorbă în chineză – ä¸ ?? é ?? «é ??« å ???? ä¸é ?? «é ??« 人 ä¸ ?? é ?? «é ??« ç ???? / "Cei mai buni medici tratează țara, medicii mediocri tratează pacienții, medicii necorespunzători tratează bolile."

– Agnes Y. (@ agnesyip11) 13 septembrie 2019

Studenții la medicină de astăzi vor fi doctorii de mâine. Își iau pregătirea la fel de în serios ca orice altă generație de americani. Poate mai mult – miza este mai mare pentru această generație și o știu. Nu-l luați de la mine sau de la orice alt medic cețos. Întrebați-i doar.

Judy Melinek, MD, este patolog legist și CEO al PathologyExpert, Inc. Memoriile sale bestseller din New York Times, co-autoră împreună cu soțul ei, scriitorul T.J. Mitchell, lucrează dur: doi ani, 262 de corpuri și crearea unui medic medical. De asemenea, s-au angajat într-o serie de romane de detectivi medic-examinator cu First Cut, disponibilă acum de la Hanover Square Press.

Ultima actualizare 07 octombrie 2019

Masca directorului de laborator a căzut continuu de pe nas, iar eu i-am tot spus să o tragă în sus.

Venisem de la morgă, unde eram responsabil cu răspunsul COVID-19 pentru un birou de șerif-legist din San Francisco Bay, pentru a afla de ce a fost nevoie de 48 de ore pentru a obține rezultatele testelor în loc de cele 8 ore în care eram a promis. Directorul laboratorului a explicat că aparatul lor are 96 de puțuri și a trebuit să aștepte ca acesta să se umple cu probe de la clinici din tot județul. În momentul în care au depozitat și pus în funcțiune mașina și aceasta și-a terminat ciclul, a fost după renunțarea la timp.

"Puteți plăti cuiva ore suplimentare pentru a rămâne târziu, astfel încât să putem obține rezultatele a doua zi dimineață?" Am întrebat.

"Voi verifica," ea a spus.

"Ce zici de a obține o altă mașină dedicată probelor de legist, așa că nu trebuie să așteptăm până când toate cele 96 de puțuri sunt pline?" Am spus. "Nu ne putem face autopsiile – sau urmărirea contactelor – până nu știm dacă corpurile sunt sau nu infectate."

"Voi întreba."

Asta a fost acum câteva săptămâni. Oamenii mureau în continuare. Nimic nu s-a schimbat.

Trackerul COVID-19 din San Francisco Chronicle arată că majoritatea județelor din Bay Area au o rată a mortalității de peste 1%. Asta înseamnă, pe baza a ceea ce știm despre această boală, că suntem probabil sub-testați. Povestea unei femei locale, Patricia Dowd, demonstrează că ne lipsește și COVID-19 ca cauză a morții la persoanele pe care nu le testăm. Dowd, considerat în prezent ca fiind primul american care a murit de coronavirus răspândit în comunitate, a fost inițial asimptomatic. Cu toate acestea, este foarte probabil ca ea să nu aibă de fapt pacientul zero și că decesele anterioare cu coronavirus la persoanele vulnerabile au fost atribuite în schimb condițiilor lor preexistente. Pe măsură ce COVID-19 a intrat în căminele de îngrijire medicală și în adăposturile pentru persoanele fără adăpost, crește probabilitatea ca decesele cauzate de boală, în absența testării pe scară largă, să fie atribuite greșit condițiilor preexistente ale pacienților, cum ar fi demența sau abuzul de substanțe.

În județul în care am lucrat, am încercat să adoptăm protecții de securitate de bază pentru personalul nostru legist: schimburi separate pentru a stabili expunerea "bule"; verificări de temperatură monitorizate la ușa din față; utilizarea obligatorie a măștii de față în interior; limitarea numărului de persoane care intră în clădire; cerând ca deputații de teren să poarte halate de protecție înainte de a intra într-o casă pentru a ridica un decedat. Răspunsul inițial al supraveghetorului meu la majoritatea acestor cereri a fost "nu putem face asta." A trebuit să petrec săptămâni făcând lobby pentru lanțul de comandă, apelând până la capătul consiliului de supraveghere al județului, înainte de a putea pune la dispoziție aceste protecții la locul de muncă care păstrează viața.

Am renunțat acum 3 săptămâni. În ziua în care am făcut-o, deputații de teren încă evitau verificările de temperatură, intrând în clădire de pe lotul din spate, iar ofițerilor de poliție li se permitea în mod repetat să vadă autopsiile fără a fi supuși screeningului sau purtând măști. Când supraveghetorul meu a refuzat oferta mea de a reexamina cazurile vechi pentru a mă asigura că nu am ratat niciunul din COVID-19 – așa cum a recomandat guvernatorul și Departamentul de Sănătate Publică – ar trebui să spună ea, "nu primești totul."

Șeful meu avea dreptate. Nu primesc totul. Nu pot avea instrumentele necesare pentru a combate COVID-19 sau pentru a rămâne în siguranță la locul de muncă, deoarece județul meu – chiar și în acest stat, cel mai mare și mai bogat stat al națiunii noastre – nu le poate oferi. Doar guvernul federal poate. Nu ar trebui să mă cert pe o mașină cu 96 de godeuri atunci când trebuie să intensificăm testele în zeci de mii la nivel local. Doar federalii pot coordona scara necesară pentru a aduce testarea în milioane. Numai președintele poate invoca Legea privind producția de apărare pentru a obliga companiile să umple depozite cu seturile de testare necesare, tampoane și echipamente de protecție individuală (EIP). Numai CDC are autoritatea de a stabili cele mai bune practici și doar Congresul SUA își poate finanța inițiativele.

Chiar săptămâna trecută, Anthony Fauci, MD, director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, a mărturisit că motivul pentru care guvernul SUA nu a recomandat mascare în primele zile ale pandemiei a fost pentru că doreau să păstreze EIP pentru lucrătorii din domeniul sănătății. În loc să inducă în eroare întreaga națiune cu privire la eficacitatea cunoscută a mascării, CDC ar fi putut în schimb să recomande utilizarea personală a măștilor de pânză în timp ce creșterea lanțului național de aprovizionare cu EIP de grad spitalic înainte ca medicii să rămână fără ea. În schimb, în ​​tranșee, lucrătorii din domeniul sănătății au fost nevoiți să refolosească măști care nu trebuiau reutilizate și, la nivel de stat, am văzut guvernatori care ascundeau provizii de birocrații ostili din Washington și își formau propriile consorții pentru a lupta împotriva exploatării pandemice necontrolate care are le-a împiedicat să cumpere echipamentele necesare pentru îngrijitorii lor de primă linie.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.

buca escort cratosslot baymavi vdcasino asyabahis tipobet
cratosslot giris baymavi giris asyabahis giris tipobet giris vdcasino giris vevobahis giris elexbet giris antalya escort bahis siteleri porno grandbetting giris casinomaxi perabet giris betboo giris marsbahis giris betebet giris mobilbahis giris meritroyalbet giris casinomaxi giris safirbet giris